Over Luevo

Luevo biedt audiovisuele oplossingen aan particulieren en bedrijven. Door de juiste vragen te stellen en persoonlijk contact met u, de klant, kan er de juiste apparatuur geleverd worden. Want ieder stukje apparatuur heeft een ander doel en er moet nagedacht worden over wat er mee bereikt moet worden. Daarbij wordt rekening gehouden met wat u wilt bereiken, wie u bent en hoe de apparatuur aansluit bij dat beeld.

Keep your identity!

We maken het makkelijker en toegankelijker maken voor individuën en bedrijven om hun identiteit te waarborgen door onze audiovisuele oplossingen.

Hoe werkt het?

1

Plaats uw bestelling

Bestel in onze webshop gemakkelijk alles wat u nodig hebt.

2

Aanvraag

In ons systeem komt uw aanvraag binnen met al uw gegevens.

3

Offerte

We nemen snel mogelijk contact met u op en stellen zo samen een offerte op.

4

Plaats uw bestelling

Zodra u onze offerte heeft ondertekend en bevestigd gaan we voor u aan de slag!

Geschiedenis...

Cue Three Group – Luevo is een samensmelting van Cue Three Group, Luevo en Clausing Licht en Geluid. Dit enthousiaste team van 5 man wordt geleid door Chris Lawson & Remco Clausing.

Het verhaal begint voor Luevo in 2006, waarbij de jonge Chris draait op kleine feestjes en in 2011 begint te mengen in het uitgaansleven in Hilversum. Startend als lichttechnicus bij locaties als Let’s Get Down en ’t Pakhuys in Hilversum. In 2014 begon hij aan de studie evenementenmanagement aan de Hogeschool van Utrecht en is in 2018 afgestudeerd.

Cue Three Group werd door Remco Clausing en Chris Lawson opgericht als detacheringsbedrijf. Samen met lichttechnicus Rick Solleveld startte zij de weg om meer werk te generen voor zichzelf. Langzaam begonnen de klanten groter te worden en besloten Remco & Chris na een jaar de bedrijven te laten samensmelten.

Nu heeft Cue Three Group – Luevo een detacheringsafdeling en een verhuurafdeling. Hierdoor kan het bedrijf snel inspelen op de behoefte van u als klant.