Over Luevo

Bij Luevo begrijpen we dat audiovisuele oplossingen op maat van essentieel belang zijn, zowel voor particulieren als bedrijven. We geloven in het belang van persoonlijk contact en stellen de juiste vragen om uw specifieke behoeften te begrijpen. Op die manier kunnen we de juiste apparatuur leveren die perfect aansluit bij uw doelstellingen.

Elk stukje apparatuur dat we aanbieden heeft een uniek doel, en we willen ervoor zorgen dat het precies is afgestemd op wat u wilt bereiken. Of het nu gaat om een professionele presentatie, een meeslepende audiovisuele ervaring of een efficiënte communicatieoplossing, wij streven ernaar om de perfecte apparatuur voor uw situatie te vinden.

We houden rekening met uw identiteit, uw doelen en uw visie, zodat de apparatuur die we aanbieden perfect aansluit bij het beeld dat u voor ogen hebt. Ons doel is om een naadloze integratie van technologie en functionaliteit te realiseren, waardoor u het maximale uit uw audiovisuele ervaring kunt halen.

.

The technical support behind your moment!

Onze toewijding om uitzonderlijke technische ondersteuning te bieden om jouw speciale momenten echt memorabel te maken.

Hoe werkt het?

1

Plaats uw bestelling

Bestel in onze webshop gemakkelijk alles wat u nodig hebt.

2

Aanvraag

In ons systeem komt uw aanvraag binnen met al uw gegevens.

3

Offerte

We nemen snel mogelijk contact met u op en stellen zo samen een offerte op.

4

Plaats uw bestelling

Zodra u onze offerte heeft ondertekend en bevestigd gaan we voor u aan de slag!

Geschiedenis...

Luevo B.V. is een dynamisch bedrijf dat voortkomt uit de samensmelting van Cue Three Group, Luevo en Clausing Licht en Geluid. Onder leiding van Chris Lawson en Remco Clausing vormt dit enthousiaste team een krachtige combinatie.

Het verhaal van Luevo begint in 2006, toen de jonge Chris begon met draaien op kleine feestjes. Zijn passie voor muziek en de opwinding van het creëren van een geweldige sfeer groeiden gestaag. In 2011 begon hij zijn stempel te drukken op het uitgaansleven in Hilversum, waar hij zijn vaardigheden als DJ verfijnde en een groeiende reputatie opbouwde.

Aan de andere kant werd Cue Three Group opgericht door Remco Clausing en Chris Lawson als een detacheringsbedrijf. Met hun uitgebreide netwerk begonnen ze aan de weg te timmeren om meer opdrachten te genereren. Geleidelijk aan groeiden hun klantenkring en werden de projecten steeds groter en uitdagender.

Na een jaar van succesvolle samenwerking en groei besloten Remco en Chris om hun bedrijven samen te voegen onder de naam Luevo B.V. Dit was een strategische zet om hun krachten te bundelen, expertise te combineren en een nog breder scala aan diensten aan te kunnen bieden aan hun klanten.

Met een gedeelde visie en een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, zet Luevo B.V. zich in om buitengewone audiovisuele ervaringen te creëren. Of het nu gaat om evenementen, concerten, presentaties of andere speciale gelegenheden, het gepassioneerde team van Luevo B.V. streeft ernaar om elk moment onvergetelijk te maken met professionele technische ondersteuning en hoogwaardige apparatuur.

Als innovatieve speler in de branche blijft Luevo B.V. zich ontwikkelen en groeien om altijd te voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten. Met hun gecombineerde ervaring en toewijding zetten ze zich in om voorop te blijven lopen in de wereld van audiovisuele oplossingen.

Samen vormen Chris Lawson, Remco Clausing en het team van Luevo B.V. de drijvende kracht achter succesvolle en onvergetelijke evenementen.