Over ons

Luevo is een evenementen bureau opgezet in 2013, ook al heette het destijds anders. Nu zijn we 3 jaar verder en is Luevo een officiele speler in de evenementen wereld. Wij willen dat evenementen in de private sector, goedkoper, toegankelijker en professioneler worden. De klant wordt persoonlijk betrokken bij alle besluiten, waardoor het evenement hoogst persoonlijk wordt. Luevo speelt ook in op de eisen van de hedendaagse evenementensector, hierbij worden de trends in de gaten gehouden en wanneer nodig betrokken bij onze evenementen.

Trends:
– Ecologisch verantwoord ondernemen
– Trends in catering
– Oplaadpunten voor telefoons tijdens evenementen
Natuurlijk is het niet mogelijk om op alles tegelijk in te spelen, maar we kijken naar wat relevant is voor de klant.

De 20 jarige Chris Lawson is de oprichter van dit bedrijf en heeft nu 9 jaar ervaring in de sector. Op 11 jarige leeftijd deed hij het licht en geluid van de eind musical van zijn groep acht, hij vond dit ongelofelijk leuk. Hij besloot hier verder in te gaan en doet nog steeds ieder jaar de eind musical van groep 8 van zijn oude basisschool. Door de jaren heen heeft hij verschillende kanten van de sector gezien, van DJ’en bij kinderfeestjes tot mede-organiseren van evenementen voor UNITAS Amsterdam.
Hij werkt nu samen met een team van ongeveer 30 dames en heren, die allemaal hun sterktes hebben in de evenementenwereld.
Zo bestaat het team uit verschillende sectoren:
– Horeca en Catering
– Audio-Visueel
– Evenementenmanagers
– Film en Fotografie
– Supervision
Samen met deze toppers worden de beste evenementen neer gezet, alle werknemers zijn jong en gemotiveerd!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *