Kenwood TK-3301


Portofoon met groot bereik, zonder vergunning

De Kenwood Protalk TK-3301E heeft een groot bereik van maximaal 5 km in een open veld. Hier is dankzij de PMR446 frequentie band geen zendvergunning voor nodig. Het zendvermogen van de Kenwood Protalk TK-3301E is 0,5 watt.

Indien u meer bereik nodig heeft raden wij u aan om te kijken naar de Kenwood TK3000 portofoon. Hiervoor is wel een vergunning nodig. Portofoonwinkel helpt u graag met de aanvraag.

Robuuste behuizing

Met zijn gietaluminium frame voldoet de Kenwood Protalk TK-3301E portofoon aan strenge normen voor een betrouwbare werking onder de meest veeleisende omstandigheden. De portofoon is uitzonderlijk sterk en heeft een hermetisch afgesloten behuizing. De portofoon is bestand tegen schokken en is gebouwd om alle weersomstandigheden te trotseren.

Zeer goede geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de Kenwood TK-3301E is van uitzonderlijk hoog niveau waardoor u altijd optimaal verstaanbaar bent. Het volume van deze portofoon is hoog op te schroeven zodat u alle binnenkomende berichten goed kunt verstaan.

De 16 kanalen geven u de ruimte om te schakelen tussen verschillende groepen portofoons, dit maakt de Kenwood Protalk TK-3301E portofoon uitermate geschikt om grootschalig in te zetten.

Prijs: € 10 per stuk per dag